070-229 25 60 info@after-eight.se

Betsy Sandberg Choklad

En av sveriges förnämsta tillverkare. Försäljning i Östermalmshallen samt Lidingö Centrum.


Annons Jul

 

Ibland sätter kommunikationen verkligen fart på både lust och affärer. Den lokala uppfödningen på Lidingö presenterades precis i starten av den stora mat- och livsmedelsmedvetenheten. Nyckelorden lokalt producerat, gammalt hantverk och äkta råvaror bevisade kvaliten. Allt med glimten i ögat.

 

 


Betsy Sandberg Logotype

Inför relanseringen skapade vi en ny grafisk profil. Konkurrenterna i segmentet kvalitetschoklad hade ofta ett avskalat och minimalistiskt manér. Vi valde att gå tillbaka till rötterna. Betsy Sandberg startade redan 1926, i en tid då allt var hantverk. Varför inte låta det synas i logotypen.


Annons Jul

När den här satt i tidningen klev en av våra mest uppburna skådespelare in i Östermalmshallen och deklamerade med hög röst “jag vill ha en sån där chokladask som i annonsen. Till butiken på Lidingö kom flera kunder med annonsen utriven. Rätt tonfall, stort utfall.

 


Annons Påsk

Inför påsken passade vi på att påminna om Betsy Sandberg som ett attraktivt alternativ till vardagsgodis.

Prisbilden

En sekundär tanke var att bygga kvalitetsprofil genom att våga visa ett högt pris. Genom att ta ett stort ägg och fylla det till bredden fick vi upp priset till 680 kr. Äggen tog slut.


Annons Fars Dag

Vi bestämde oss för att lösa ett problem för familjerna i stället för att skapa ännu ett. I stället för slips skulle far få en smakupplevelse. Flera kunder kom in och frågade efter slipsarna.

Förpackningen

Vi har även producera profil- och säljmaterial. Bland annat påsar, broschyrer och eleganta förpackningar, varav denna långsmala är en.

Chokladfakta

%

Kakaohalten är nyttig från

%

Chokladens andel av godisätandet

%

Sockerhalt i mörk choklad

%

Sockerhalt i ljus choklad