Nyheter

Vad vi gör och vad som händer

Uppdrag Muntra Barn

En ny kund är Muntra Barn, en butik full med leksaker som ändå inte är en leksaksbutik. Här handlar det i stället om pyssel med fokus på barnens egen fantasi och skaparkraft. Vi gör varumärkesarbete, produktlanseringar och annat.

Uppdrag IT-Relation

After Eight Production har fått i uppdrag att se över IT-Relations varumärke och kommunikation. IT-Relation är kompetetnta systemintegratörer och hjälper till med allt från El och It/Data till Telefoni med olika tjänster. Uppdraget hadlar om ny varumärkesplattform, workshops och ny webbsida.

Uppdrag Multicom Security

Svenska Multicom Security går ihop med norska Safetel och Securinet  – tre bolag specialiserade på säker dataöverföring och marknadsledande i sitt segment. Vi har fått uppdraget att skapa en ny identitet med namn och grafisk profil för det nya bolaget.

Uppdrag SÄLLMA

After Eight Production hjälper konsultgruppen Sällma. Med sina 30 år på marknaden är Sällma en av landets mest erfarna konsultgrupper. Här finns professionella krafter inom ledarskapsutveckling, change management, rekrytering o s v. After Eight fungerar som Sällmas expert på marknadsföring. Flera samarbeten är igång och vi ser fram emot en spännande utveckling.

Ny webbplats

Har du kommit så här långt har du upptäckt våra nya webbplats. Efter 16 år var det dags för en ny grafisk identitet – det vi levererar till våra kunder men knappt hinner skapa för oss själva. Sidan som byggts av vår webbkretatör Jacob Landefjord är fortfarande under utveckling och kommer att förändras då och då. Tanken... Läs mer

Uppdrag Betsy Sandberg

Vi hjälper chokladtillverkaren Betsy Sandberg med en omfattande relansering av det ärevördiga varumärket. Med start 1926 är detta något av en institution bland kvalitetsmedvetna kunder, med försäljning i Östermalmshallen och Lidingö Centrum.