070-229 25 60 info@after-eight.se

Expobolaget

Expoboalget är en av Sveriges ledande leverantörer av prylar till sport- och eventvärlden. Kundlistan omfattar Lidingöloppet, Stockholm Marathon, Tjejmilen, Vasa-loppet, Bråvalla festivalen, Nordea masters, Vätternrundan, Göteborgsvarvet mfl. Vi konsultar i marknadsföring och producerar nyhetsbrev.

GOPAK

 

 

Gopak. Flytt och magasinering made easy. En unik tjänst hämtad direkt från USA och ett rent nöje för oss att få sjösätta på den svenska marknaden. De stora fördelarna  behövde förklaras på ett snabbt och begripligt sätt vilket av framgången att döma fungerat bra. Broschyrer, webbsida med tydlig grafisik profil, film i starten mm.

 

Se webbsida

Sällma affärskonsulter

Sällma affärskonsulter är en av landets mest erfarna konsulthus med över 30 års erfarenhet, något unikt i en branch av dagssländor och kortvariga trender. För Sällma har vi gjort varumärkesarbete, genomfört marknadsundersökningar, deltagit i interna planeringsmöten. För kommunikationen  har vi producerat en ny webbsida, en tryckt företagspresentation och en uppfräschad logotype,

 

 

Se webbsida

Försäkringsrådgivarna

 

Försäkringsrådgivarna erbjuder hjälp med försäkringar, pensioner och sparande, något som blivit aktuellt nu när det orange kuvertet får många att se rött. Försäkringsrådgivarna AB har fått uppdaterat säljstöd med ny webbsida och material till mässor och möten. Eftersom de arbetar i en förtroendebransch valde vi en oglassig profil med mer informativ grafisk ösning.

Se webbsida

IT-Relation

 

IT-Relation är en duktig leverantör av tekniktjänster med många års erfarenhet. Medan åren gått hade arbetet med varumärke och kommunikation fått stå tillbaka för viktiga kunduppdrag, men till sist va det dags att kavla upp ärmarna. After Eight Production fick updraget att bygga en ny varumärkesplattform samt att utveckla en ny webbsida som visar på bredden i kompetens. Under devisen “Från proppskåp till molntjänster” växer en ny bild av IT-Relation fram.

 

Se webbsida

AddSecure

Multicom Security gick ihop med norska Safetel och Securinet, alla specialister på säker dataöverföring. Vi fick  uppdraget att “skapa” det nya bolaget. Allt från förberedande intervjuer och undersökningar, till nytt namn, grafisk identitet, varumärkesplattform och slutligen kommunikation mot marknaden.

Se kampanj

Betsy Sandberg Choklad

En av landets förnämsta chokladtillverkare. Ny grafisk profil och uppmärksammad annonskampanj. En del glimt i ögat.

Se annonser

Collett Svetsmaskinservice

Ett familjeföretag som slåss med branschens stora. Utmaningen var att skapa en webblösning som tydliggjorde att man ligger i utvecklingens framkant. Modernt anslag med stor entrébild, responsiv teknik och parallell scrolling. Vi lade också till en Produktstrategi (högt bevisvärde) samt Corporate Storytelling (relationsbygge). Kanske branschens vassaste webbsida.

Se webbsida

Garbo Interior

Sveriges kanske mest exklusiva inredningsbutik, med butik på Östermalm Stockholm. Första steget logotype och webbsida har vi just levererat. Här är text- och bildspråk återhållet och minimalistiskt för att harmoniera med målgruppens preferenser.

Se webbsida

Nordkust Bygg

Ett nytt byggbolag som tänker ta upp kampen med de etablerade jättarna. Nordkust Bygg, som är ett familjeföretag, är baserat i Norrland. Vi skapade logotype, grafisk profil, websida och en serie uppmärksammade annonser. På ett år har företaget expanderat över förväntan. Vår strategi var att utnyttja den lokala patroitismen, samt att använda en humoristisk mjuk ton med illustrationer, oväntat i denna maskulina bransch. Alla rubriker handlar om att bygga…

Se annonserLidingö Museum

 

Lidingö har en av Sveriges största hembygdsföreningar som även driver Lidingö Museum. För dem har vi skapat en ny grafisk profil. Den nya logotypen ersätter den som använts i årtionden. Einar Nermans vackra skepp, ursprungligen skapad för Lidingö Hembygdsförening, placerades i en ny grafisk form som är väl sammanhållen, lätt att identifiera och använda.

 

Tidigare projekt

Med många års erfarenhet i bagaget finns det naturligtvis en del intressanta uppdrag att titta på. Här är ett urval av sådant vi gjort.

Några exempel