Nyheter

Vad vi gör och vad som händer

Uppdrag Företagsfokus

Ett spännande uppdrag under våren är nystartade Företagsfokus. De är specialister på turn-around och exitplanering med syfte att maximera det ekonomiska utfallet vid en företagsaffär och har både lång och bred erfarenhet. Vårt uppdrag var att kommunicera deras affärsnytta på ett säljande sätt. Tillsammans med webbyrån Xponent satte vi upp en webbsida som signalerar kompetens,... Läs mer

Uppdrag GOPAK

Gopak är en unik tjänst som hämtats direkt från USA. Flytt och magasinering made easy. Ingen hyra av släp eller skåpbil, ingen omlastning, inget kånkande. Vi har konsultat inom marknadsföring, byggt en bra webbplats, samt producerat en rad broschyrer.

Uppdrag Svenska Expobolaget

Expobolaget har på kort tid utvecklats till en ledande leverantör av prylar för sport- och eventföretag. Här finns ett brett utbud av tält, banderoller, beachflaggor mm. Och vad sägs om nära 20 mil vepor levererade år 2017. After Eight Production är glada att få hjälpa Expobolaget till nästa nivå. Första uppdraget är profilfrågor samt att... Läs mer

Uppdrag Försäkringsrådgivarna

After Eight Production är glada över förtroendet från Försäkringsrådgivarna AB. En bransch där förtroende är ett honnörsord. För Försäkringsgivarna har vi skapat ett uppdaterat säljstöd i form i en ny webbsida och material till mässor och möten.

Uppdrag TeleOffice

After Eight Production är glada över att få hjälpa ännu ett telecombolag att möta framtiden. Denna gång TeleOffice som med bl a den egenutvecklade 1Touch-teknologin kommer att kunna effektivicera företags telefonianvändande och flytta telefonin från teknik till ett affärskritiskt beslut.

Uppdrag Innovation Norway

After Eight Production har hållit föreläsning för ett 20-tal norska företagare som vill komma in på den svenska marknaden. Ämnen; varumärke, profilering och aktuella trender i Sverige. Uppdraget förmedlat via Innovation Norway. Utfallet blev mycket positivt och vi kommer inom kort att få ta hand om en ny grupp och bransch.